Hoekje2

In 2004 waren er een aantal enthousiaste mensen binnen onze vrienden groep die onder het genot van een drankje op een feestje een carnavalsclub oprichtte. De naam was, na even om je heen kijken, zo geboren, Net Nie zou het worden. Dit was echter 5 weken voor carnaval en we hadden dus geen tijd om ons goed voor te bereiden voor de optocht. Zo reed onze voorzitter met een traktor en platte kar onze eerste optocht. De carnavalswagen was dan ook “NET NIE kloar”. Met de laatste prijs op zak gingen we er dus, zoals beloofd op de prinsenreceptie, een jaar later helemaal voor en sleepte we de eerste prijs voor loopgroepen binnen.

Besmet geraakt met het carnavalsvirus, begint het ieder jaar al vroeg te kriebelen. De idee├źn komen al snel op tafel en velen avonden worden besteed aan “vergaderen”. Deze avonden, met de nodige drank, zorgen voor een boel voorpret. Eigenlijk vieren wij op deze manier bijna het hele jaar carnaval. Een ding is zeker, een stel creatieve, zotte mensen bij elkaar zorgt voor het ultieme carnavalsgevoel!

Niet alleen tijdens carnaval zijn wij buiten onze vergaderzalen te vinden. Naast de Klompenklets zijn wij ook mede verantwoordelijk voor het Oktoberfest Schijndel. Op zaterdag, tijdens het Net Nie Oktoberfest staan wij voor u klaar om een onvergetelijke avond te verzorgen!

hoekje