Wat zijn de openingstijden?

Vrijdag:       17:30 – 23:00
Zaterdag:    19:00 – 00:00

Wat is het adres?

Markt, Schijndel

Zijn er parkeermogelijkheden?

Parkeren kan op het parkeerterrein gelegen aan Oude Steeg, Schijndel. Ook kun je parkeren in parkeergarage Lochtenburg, maar let wel op: parkeergarage Lochtenburg sluit om 00:30!

Wat is de minimumleeftijd?

De minimumleeftijd is 18 jaar.

Is er een garderobe?

Ja, er is een bewaakte garderobe aanwezig.

Zijn er lockers/kluisjes aanwezig?

Nee, er zijn geen lockers/kluisjes aanwezig. Wel is er een bewaakte garderobe.

Mag ik mijn foto en/of videocamera meenemen?

Het is niet toegestaan professionele foto/video apparatuur mee te nemen. Hieronder verstaan wij apparatuur met verwisselbare lenzen. Een niet-professionele camera en/of mobiele telefooncamera zijn wel toegestaan.

Mag ik medicijnen meenemen?

Uiteraard is het geen probleem als je medicijnen meeneemt die je nodig hebt, mits je een doktersverklaring bij hebt en toont bij de ingang.

Mag ik eten en/of drinken meenemen?

Nee, je mag zelf geen eten of drinken mee naar binnen nemen. Dit zal bij de ingang worden afgenomen en na afloop niet terug gegeven worden.

Kan ik mijn overgebleven munten inwisselen voor geld?

Nee, gekochte consumptiemunten worden niet teruggenomen. Niet getreurd! Tot en met zaterdag 6 oktober zijn de consumptiemunten nog geldig bij Café De Sok in Schijndel.

Kan ik pinnen?

Bij de kassa’s is het mogelijk om zowel cash als met PIN te betalen.

Mag ik mijn super hippe selfiestick meenemen?

Nee, super hippe selfiesticks zijn niet toegestaan.

Is er een dresscode?

Om het feest compleet te maken is het natuurlijk erg leuk om lederhosen of tirolerpakjes aan te trekken en dit moedigen wij dan ook zeker aan! Lukt het je niet om als een echte Duitser verkleed te komen dan is dat erg jammer, maar ben je nog steeds van harte welkom.

Ik wil graag flyers of ander promotiemateriaal meenemen, mag dat?

Het is niet toegestaan om te flyeren of posters te verstrekken tenzij dit ruim van te voren duidelijk afgesproken is met de organisatie. De organisatie is hier dan dus ook al ruim op tijd van op de hoogte.

Mag ik hier roken?

Je mag hier roken, maar alleen in de daarvoor aangewezen rookruimten! Ben je eigenwijs en rook je toch op andere plekken dan is het mogelijk dat de toegang wordt ontzegt!